9. Westgateova rođendanska fešta uz besplatni koncert Lidije Bačić

Westgate Shopping City slavi deveti rođendan uz pregršt zabavnog sadržaja za sve uzraste i veliki koncert popularne Lidije Bačić Lille! Od 9. do 11. studenog u Westgateu Vas očekuju brojna iznenađenja koja će rođendansku proslavu učiniti nezaboravnom.

U petak, 9. studenoga u najvećoj dječjoj igraonici Kid’s Worldu prvo dječje kino u Hrvatskoj otvara svoja vrata uz mnoštvo zabavnih filmova tijekom cijelog rođendanskog vikenda! Zabava se nastavlja jer od 18 sati najmlađi uživaju u pravom „Rođendanskom cirkusu“ uz zabavne igre i ples, druženju s klaunovima i veselim likovima.

U subotu, 10. studenoga mali modni zaljubljenici će od 16 sati prošetati pod svjetlima reflektora na velikoj dječjoj modnoj reviji i dobiti brojne poklone, a najmlađe od 17 sati očekuje nezaboravni „Rođendanski karneval“ te zabavna interaktivna predstava „Cirkus je u gradu“. A rođendan nije rođendan bez torte i zato od 18 sati posjetitelji mogu probati veliku rođendansku Westgateovu tortu, dok će sve zabavljati plesači iz Akrobatskog rock ‘n’ roll kluba Bistra. Od 19 sati zapleši kod ulaza 1 uz jake ritmove popularnih pjesama „Vino rumeno“, „Solo“, „Nezamjenjiva“ i mnogih drugih jer u Westgate dolazi velika pjevačka zvijezda Lidija Bačić Lille! A nakon velike fešte uz veselu Lille, zabava se nastavlja na after partyju u preuređenom Havana Clubu na katu uz odlične ponude do 4 sata ujutro!

Špiček kuha dok vi lovite popuste na Late Night Shoppingu

Odlični mirisi privući će vas i u nedjelju, 11. studenoga na rođendansku feštu u Westgate Shopping City jer od 16 sati poznati kuhar Tomislav Špiček priprema rođendanski ručak! Na Špičekovoj kuhači kuhaju i posjetitelji pa će se najsretniji okušati u kuharskom natjecanju „Zakuhaj protivniku“ i osvojiti vrijednu nagradu.

Westgate je omiljeni centar shoppinga i zabave za cijelu obitelj pa će, dok odrasli shoppingiraju, klinci od 17 sati uživati u „Zemlji slatkiša uz mađioničarsku predstavu, facepainting i mnoge zabavne sadržaje. Cijelu rođendansku feštu u Westgateu s odličnim popustima prati poznati Late Night Shopping na kojem u petak i subotu od 17-22 sata te u nedjelju od 17-21 sata možete pronaći omiljene kombinacije poznatih brendova.

Velika otvorenja za nezaboravne trenutke

Novostima iz Westgatea nikad kraja jer su svoja vrata otvorile nove trgovine poput Tedija, Percase, ShoeSelectiona i drugih, a za odmor od odličnog shoppinga tu su novotvoreni palačinkarnica Bake ‘n’ roll, Rock ‘n’ bawl kuglana, multimedijalna knjižara AB BOOKSHOP, Burger bar, Ali Kebaba i naravno prvo hrvatsko dječje kino u najvećoj dječjoj igraonici Kid’s Worldu! Westgate ima nešto za svakoga pa tako za autoljupce tu je i Muzej automobila Ferdinand Budicki.

Dođite na rođendan Westgatea od 9. do 11. studenoga, jer uz odlične popuste na Late Night Shoppingu, zabavu uz Lidiju Bačić i pregršt popratnog sadržaja uživat će cijela obitelj! Ne brinite za prijevoz jer do omiljenog centra shoppinga i zabave voze Vas besplatni Westgate autobusi!