Matej Mišković: Ovaj naslov posvećujemo našoj prijateljici koja vodi životnu utakmicu

'-Ja i ova moja ekipa ovu pobjedu posvećujemo jednoj ženi, majki i prijateljici koja trenutno vodi životnu utakmicu. Ovo je bilo za nju- rekao nam je trener zlatnih dugoselskih rukometaša Matej Mišković
dugo-selo-hrs-6

Kadeti Dugog Sela još jednom su potvrdili primat na hrvatskom tlu. Četvrtu godinu za redom sjajna generacija igrača predvođena trenerom Matejem Miškovićem osvojila je državni naslov. Posljednji, protekle nedjelje u Poreču, nakon što su u finalu s uvjerljivih 27:19 bili uspješniji od PPD Zagreba.

-Bila su to tri nezaboravna dana. U Poreč smo došli kao favorit natjecanja, no to je trebalo pokazati na terenu. Dali smo sve od sebe i uspjeli smo u tome. Čestitam dečkima na tome, jer dali su i ono nešto više, što nam se na kraju vratilo- ispričao nam je nakon dočeka u Dugom Selu trener Matej Mišković, koji je tom prilikom proglašen najboljim trenerom Završnice.

-Ja i ova moja ekipa ovu pobjedu posvećujemo jednoj ženi, majki i prijateljici koja trenutno vodi životnu utakmicu. Ovo je bilo za nju- nastavio je Mišković.

Biti četiri puta za redom prvak Hrvatske ispred velikih sredina, za svaku je pohvalu. No, da bi se u tome uspjelo potrebno je uložiti puno rada, što nam je potvrdio i naš sugovornik.

-Ovo je jedna zanimljiva ekipica, koju ja zovem svojom sportskom obitelji. To su momci koji su predani ovom sportu i u ono što rade ulažu puno truda i ljubavi. Za mene je to jedno zanimljivo iskustvo, koje ću zasigurno pamtiti do kraja života- kaže nam.

-Iako smo ispunili neke svoje snove, sanjat ćemo i dalje. Ciljevi su nam ulazak sa seniorima u Prvu ligu, dok nam je kadetski cilj i dalje biti najbolji. To smo si sami nametnuli- za kraj će zlatni dugoselski trener Matej Mišković, koji je inače i trener mlađekadetske reprezentacije, gdje ga sada očekuju nove obaveze.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Intervju
Sport
Zagrebačka županija