Adventska priča u Dubravi raste iz godine u godinu

Na inicijativu Udruge žena Općine Dubrava 2016. godine započelo je obilježavanje Adventa, u čiju se organizaciju u protekle dvije godine uključila i Općina zahvaljujući kojoj je cijela priča podignuta na puno višu razinu.

U protekle četiri subote organiziran je bogat i raznolik program u kojem su sudjelovale brojne udruge s područja općine. Također, ovogodišnja Adventska priča imala je i humanitarnu notu, budući da je Udruga žena organizirala akciju za Dječji dom u Zagrebu, u kojoj su sudjelovali svi posjetitelji. Svako druženje završavalo je molitvom i paljenjem svijeća na adventskom vijencu.

-Zahvala svim udrugama koje su se potrudile i sudjelovale u cijeloj ovoj priči. Moram vam priznati kako čak imamo i veliku gužvu u programu. Vjerujem kako ćemo sljedeće godine sve to još poboljšati i nastaviti jednu lijepu priču koja je kod ljudi prihvaćena s oduševljenjem- ispričao nam je načelnik Tomislav Okroša.

Uz program u Dolarevom dvorištu, koji je jučer dodatno obogaćen dolaskom Djeda Božićnjaka koji je darivao poklon paketima sve mališane, zabavu za sve roditelje i njihovu djecu organizirao je i Savjet mladih koji je u dvorani Osnovne škole Dubrava organizirao besplatnu kinoprojekciju.

Adventska priča u Dubravi završila je uz vatromet, a što smo mi zabilježili pogledajte u FOTOGALERIJI.