Andrija Nikolić: Trebamo ići utakmicu po utakmicu i rezultat tada neće izostati

Uoči subotnje utakmice rukometaša Gorice kod Dubrovnika, porazgovarali smo s trenerom Andrijom Nikolićem

Nakon dvotjedne prvenstvene stanke zbog reprezentativnih akcija muške i ženske vrste s Njemačkom, ovog vikenda nastavlja se prvenstvo Paket 24 Premijer lige. Na rasporedu su susreti šestog kola, koje rukometašima Gorice donosi gostovanje kod novog prvoligaša, Dubrovnika.

-Nijedno gostovanje nije lako, pa tako ni ovo. Zasigurno je momčad Dubrovnika puno kvalitetnija, nego što to pokazuje trenutni plasman. Ne očekuje nas nimalo lak posao, no vjerujem kako imamo snage i kvalitete da uzmemo bodove i nastavimo dobar rezultatski niz- istaknuo je trener goričkog premijerligaša, Andrija Nikolić.

Nakon pobjede nad Varaždinom (33:32), tek koji dan igrači su dobili slobodno, nakon čega se krenulo s pripremom za nastavak prvenstva.

-Igrači su dobili dan-dva slobodno. Neki su imali reprezentativne obaveze. Previše opuštanja nije bilo, jer pred nama je još dosta posla- kaže trener Nikolić.

Goričani su ove sezone samo nastavili tamo gdje su lani stali. Nakon pet odigranih kola drže drugo mjesto sa sedam osvojenih bodova.

-Moramo biti zadovoljni postignutim i dosadašnjim nastupima. Izgubljeni bod protiv Bjelovara kod kuće nadoknadili smo pobjedom u Vinkovcima kod Spačve, tako da je situacija i dalje jako povoljna. Trebamo ići utakmicu po utakmicu i rezultat tada neće izostati- poručio je za kraj trener Andrija Nikolić.

Susret u Dubrovniku, igra se u subotu 3. studenoga s početkom u 18 sati, a na tako dalek put gorička ekspedicija kreće dan ranije, u petak u jutarnjim satima, kako bi igrači što odmorniji dočekali najudaljenije klupsko gostovanje na domaćoj rukometnoj sceni.