Posjeti spar.hr

Ante Gadža novo pojačanje PPD Zagreba

Dovođenjm Gadže iz našičkog NEXE-a, igrački kadar PPD Zagreba vjerojatno je kompletiran za nadolazeću sezonu

Nakon što su potpisali ugovore s Kristijanom Bećirijem, Matejom Ašaninom, Nenadom Kosteskim, Darkom Stojnićem, Aleksandrom Špadeom te Marinom Šipićem, PPD Zagreb svoje je redove pojačao još jednim igračem NEXE-a. Rijek je o srednjem vanjskom Anti Gadži, koji je posljednjih pet sezona igrao za našički klub.

-Nadam se da ću opravdati očekivanja. Htio bih se zahvaliti svojem bivšem klubu i treneru, bilo mi je lijepo, no mislim da je ovo sada logičan slijed i jedna lijepa stepenica više te se nadam kako ćemo i klub i ja biti zadovoljni- kazao je Gadža, koji će u novom klubu nositi dres s brojem 34.

Gadža je povremeni hrvatski reprezentativac te je nedavno bio na popisu igrača za kvalifikacijske susrete Europskog prvenstva 2020. protiv Belgije i Švicarske.

-Već je osam ili devet igrača koje imamo u rosteru za iduću sezonu bilo na proširenom popisu izbornika Line Červara za zadnje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Švicarske i Belgije. Kada tu dodamo Špendea i Vlaha koji su već standardni slovenski reprezentativci te Stojića koji je na pragu reprezentacije, onda definitivno možemo utvrditi da je naš roster za iduću sezonu respektabilan i vrlo vjerojatno će i ostale momčadi Lige prvaka prema nama pristupati na jedan potpuno drugačiji način no u minuloj sezoni kada smo za mnoge od njih bili relativno nepoznat- rekao je direktor kluba Vedran Šupuković.