Pogledajte letak

DAN GRADSKE ČETVRTI CENTAR ZAPREŠIĆ – Za kraj ivanjski krijes i zabava u Beatta bend

Blagdan svetog Ivana i Dan Gradske četvrti Centar Zaprešić započeo se obilježavati svečanom sjednicom Vijeća Gradske četvrti Centar, a nastavljen je svetom misom nakon čega slijedi paljenje krijesa te zabava na otvorenom uz Beatta bend

Blagdan svetog Ivana i Dan Gradske četvrti Centar Zaprešić započeo se obilježavati svečanom sjednicom Vijeća Gradske četvrti Centar na kojoj je predsjednik Damir Horvat podsjetio na brojne projekte koje su odradili tijekom mandata u trajanju od gotovo pet godina. Započeli su postavljanjem prvog mljekomata u centru grada i vrlo su ponosni na tu akciju, a nakon toga su uslijedile male komunalne akcije s uređivanjem ulica, nogostupa, komunalne infrastrukture.

-Izgrađen je produžetak Ulice Ante Starčevića i jedna od najljepših kružnih tokova u Hrvatskoj, sigurno u Zaprešiću, onaj na ulazu iz smjera Zagreba. Uredili smo velik broj parkirališta, započeli s uređenjem tržnice- nabrajao je Horvat.

Gradonačelnik Željko Turk zahvalio je vijećnicima na predanom radu u ovom mandatu, te dodao kako će južna obilaznica, krajem ove godine do Ulice Ante Starčevića a krajem iduće do Obrubića, u potpunosti rasteretiti stari centar prometa.

Najavio je i skoru gradnju sportske dvorane kod Osnovne škole Antuna Augustinčića i zaključio kako je ponosan na sve ljude koji sudjeluju u razvoju Zaprešića.

U Crkvi sv. Ivana Krstitelja služena je svečana sveta misa, a bit će paljen i krijes nakon kojeg slijedi koncert Beatta benda.