Dinamo (J) i dalje stopostotan

Na županijskim nogometnim terenima danas je odigrano treće kolo. Stopostotni učinak u Jedinstvenoj županijskoj ligi i dalje ima Dinamo iz Jakovlja koji je u današnjem susretu s 2:0 svladao Laduč.

Derbi susret je odigran u Buševcu gdje su se sastali Polet i Lukavec koji su podijeli bodove odigravši 1:1. Na istom bodovnom učinku kao i dvojac iz Turopolja je i Sloga koja je danas u Križu s 3:1 nanijela prvi poraz Sutli. U ostalim susretima trećeg kola postignuti su sljedeći rezultati; Strmec-TOP 1:6, Lomnica-Rugvica Sava 1976 0:3, Vatrogasac-Klas 2:5, Kupinec-Rakovec 2:1 i Stupnik-Zrinski 2:1.

Treće kolo Prve županijske lige-Istok bilo je izrazito efikasno. U susretu u Kučama Turopoljac je s 6:2 svladao Bunu, dok je Ban Jelačić u Vukovini pretrpio i treći ovosezonski poraz. Nakon Dubrave i Mladosti, porazio ih je Naftaš Ivanić koji je slavio s 4:3. Jedinu gostujuću pobjedu upisala je Dubrava koja je u općinskom derbiju s 3:0 svladala Zvekovac. Rezultati ostalih odigranih utakmica su; Oborovo 74-Vatrogasac 2:1, Lonja-Meštrica 1:2, Brcko-Dinamo Hidrel 3:2, Kloštar-Mladost 1:0 i Mraclin-Ostrna 3:3.

U trećem kolu Prve županijske lige- Zapad igrali su; Mladost (KD)-Sava 4:2, Klokočevac-Novaki 6:1, Mladost (L)-Mladost (KS) 4:1, HNK Tigar Rakitje-Rakov Potok 0:1, Pušća- Sloga SU-ZA 0:0, Dinamo (O)-Jaska 2:3, Jamnica-Bregana 2:0 i Sloga (B)-Bestovje 2:2.