Subota, 06 Listopad 2018 19:52

FOTO: Prve športske igre kuburaša okupile petnaestak kuburaških društava

Napisao/la Redakcija

Kuburaško društvo Tri kralja iz Kraljevog Vrha organiziralo je Prve športske igre kuburaša. Na igralištu u Igrišću okupilo se petnaestak kuburaških društava iz Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije koji su se okušali, a nakon što su ispalili počasni plotun iz kubura, u gađanju iz zračne puške, praćke, gađanju potkovom i lukom i strijelom. Nakon igara svi su prionuli kušanju slastica koje su spremali najbolji kuhari u svakom društvu, a ovog puta na meniju je bila kotlovina.

Igre je otvorila načelnica Općine Jakovlje Sanja Borovec pucanjem iz topa, a zamjenik načelnika Mario Hlad okušao se u alci u tačkama.

Galerija slika

{gallery}4082{/gallery}

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti