Dubrava otkinula Lonji dva boda

Utakmica u Lonji bila je puna preokreta, a s konačnih 3:3 najzadovoljniji mogu biti gledatelji

Nakon što su nogometaši Lonje u prvom kolu deklasirali Ostrnu s 9:1, jučer im je u goste stigla uvijek neugodna Dubrava, koja se nije prestrašila protivnika, te je hrabrom igrom došla do boda, nakon što je rezultat poslije 90. minuta igre bio 3:3.

Domaćini su poveli u 13. minuti zgoditkom Vjekoslava Šumića, nakon čega su nastavljeni pritisci domaće momčadi. Bezuspješno, jer do zgoditka preko Crhe stižu gosti. Euforija gostiju brzo je stišana, jer samo dvije minute kasnije, Fluka vraća prednost na domaću stranu.

S vodstvom Lonje otišlo se na odmor, a nastavak susreta donosi opreznu igru s jedne i druge strane. Do zgoditka najprije dolaze gosti, preko iskusnoga Dimovića. Taj zgoditak ostavio je traga na domaću momčad, koja je još jednom kapitulirala nakon zgoditka Crhe. Uslijedila je nakon toga opsada gostujućeg gola, čiji je vratar kapitulirao u 81. minuti kada Fluka postiže drugi zgoditak, za konačnih 3:3, čime su najzadovoljniji mogli biti gledatelji moji su imali priliku uživati u efikasnoj utakmici.