FOTO: Asfaltirano parkiralište u Krašiću

Izvedeni su radovi na asfaltiranju novouređenog parkirališta u Krašiću koje je namijenjeno prije svega za potrebe parkiranja osobnih automobila i autobusa sve brojnijih hodočasnika i posjetitelja Krašića i Doline kardinala

Izvedeni su radovi na asfaltiranju novouređenog parkirališta u Krašiću koje je namijenjeno prije svega za potrebe parkiranja osobnih automobila i autobusa sve brojnijih hodočasnika i posjetitelja Krašića i Doline kardinala.

Radovi na uređenju započeli su sredinom travnja, te su zbog kišnoga vremena trajali malo duže od planiranog vremena, ali su ovoga tjedna uspješno privedeni kraju. Još je preostalo samo obilježavanje parkirnih mjesta ocrtavanjem asfaltne površine, te preuzimanje od strane općine i stavljanje u funkciju. Ukupna vrijednost izvedenih radova bila je preko 350 tisuća kuna, što će zahvaljujući pomoći od strane Zagrebačke županije biti podmireno bez dodatnih zaduženja iz drugih izvora.

Inače, uređena javna parkirališta jedan su od najprioritetnijih infrastrukturnih objekata i osnova za daljnji turistički rast i razvoj Krašića, što je naglašeno i Master planom razvoja turizma u općini Krašić.