FOTO: Bivše Partizanovo igralište u novom ruhu

Zabavom „Za sve generacije“ otvoreno je novouređeno igralište pored Pučkog otvorenog učilišta. Bivše Partizanovo igralište zasjalo je u novom ruhu

Zabavom „Za sve generacije“ otvoreno je novouređeno igralište pored Pučkog otvorenog učilišta. Bivše Partizanovo igralište zasjalo je u novom ruhu.  Na novouređenom prostoru od sada se mogu održavati brojne manifestacije, a zabava za otvorenje bila je sjajna uvertira za Dugoselske jeseni.

-Nekad su ga zvali Partizanovim igralištem, zatim rukometnim, pa igralištem pored učilišta, a kako će ga zvati ubuduće, trgom ili nekako drugačije prepuštam Dugoselcima. Nadam se da će udruge i svi ovaj prostor iskoristiti- rekao je gradonačelnik Nenad Panian, koji nije krio zadovoljstvo novim gradskim prostorom, za čije je preuređenje izdvojeno oko 1,5 milijuna kuna.

Program je ponudio za svakog ponešto; bili su tu vrtićanci, mažoretkinje, folkloraši, Limena glazba, Koledarice, Zbor umirovljenika te Vokalni ansambl Duga. Posjetitelji su mogli kušati proizvode domaćih OPG-ova, a na svoje su došli i sportaši kojima je gradonačelnik tom prilikom podijelio majice s grbom grada u znak zahvale za sve što rade za dugoselski sport.