FOTO: Lider prizemljen u Novoj grabi

Mraclin je u Novoj grabi Naftaš Ivanić porazio s visokih 5:0

U Novoj Grabi je pukla petarda. Lider iz Ivanić-Grada, Naftaš Ivanić naletio je na raspoloženog domaćina koji ih je razmontirao i uvjerljivo porazio s visokih 5:0. Bila je to najbolja ovosezonska partija nogometaša Mraclina, koji su u nastavku susreta demonstrirali nadmoć nad vodećim sastavom Prve županijske lige utrpavši mu pet komada.

-Dominirali smo od početka do kraja, te smo tu dominaciju naplatili s pet prekrasnih pogodaka. Stvarno ne znam koji je ljepši. Ja sam danas uživao u prezentaciji svojih igrača, a vjerujem da je na svoje došla i publika- nakon susreta će trener Mraclina Marko Pancirov.

Golijadu je otvorio Filip Onić u 49. minuti, nakon čega je uslijedio shou u izvedbi Ivana Kosa koji je postigao hat-trick, da bi za konačnih 5:0 nesebično asistirao Juraju Cvetniću.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK, 21. KOLO
NK MRACLIN – NK NAFTAŠ IVANIĆ 5:0 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Onić (49), 2:0 I. Kos (56), 3:0 I. Kos (65), 4:0 I. Kos (74), 5:0 Cvetnić (75)
NK MRACLIN: Dražić (od 89. Culović), Petravić, J. Dolibašić, Domitrović, Cvetnić, Onić (od 80. Starčević), Gjurašin, I. Kos (od 76. Cota), Guduraš, Vrdoljak, M. Kos (od 89. A. Dolibašić). TRENER: Marko Pancirov
NK NAFTAŠ IVANIĆ: Leš, Kelšin, Šestan (od 39. Miličević), Lasić (od 59. Božić), Barić, Bilandžija, Maras, Ptičar (od 31. Škulec), Radoš (od 76. Cundić), Joveš, Tadić (od 76. Ivanković). TRENER: Patrik Oković