Pogledajte letak

FOTO: Održan 14. Student Future Day – A bright future awaits

Student Future Day, događaj iniciran od strane studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa, na jednom mjestu okuplja veliki broj vodećih tvrtki i studente ZŠEM-a s ciljem predstavljanja Škole i njenih studenata poslovnim subjektima iz regije

U organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa održan je 14. Student Future Day, tradicionalni sajam karijera čiji je cilj predstaviti Zagrebačku školu ekonomije i managementa i njegove studente i alumne uspješnim hrvatskim poslodavcima.

Student Future Day, događaj iniciran od strane studenata Zagrebačke škole ekonomije i managementa, na jednom mjestu okuplja veliki broj vodećih tvrtki i studente ZŠEM-a s ciljem predstavljanja Škole i njenih studenata poslovnim subjektima iz regije.

S vremenom je ovaj projekt nadrastao predstavljanje i postao jedan od najvažnijih događaja Škole, nastojeći omogućiti tvrtkama kontinuirani pristup studentima kako bi među njima tvrtke pronašle najbolje kandidate za stalne i povremene poslove te studentske prakse i tako osnažile imidž poželjnog poslodavca među nadolazećim generacijama na tržištu rada.