FOTO: U Nerezine stigli prvi gosti

Nerezine bi ove sezone trebale zabilježiti 6 500 noćenja

U odmaralištu u Nerezinama borave prvi ovogodišnji gosti. Riječ je o četrdesetak mališana Dječjeg vrtića Vrbovec i Dubrava, koji su otvorili novu sezonu u odmaralištu, gdje su uoči ljeta napravljeni određeni zahvati, kako bi komfor bio još bolji i udobniji.

U gornjoj zgradi su postavljeni novi kreveti s madracima i jastucima, dok je u donjoj zgradi u potpunosti uređen prvi kat. Ti opsežni radovi između ostaloga obuhvaćali su rješavanje pitanja vode i odvodnje, postavljanje klima uređaja, novih podova, vrata te kompletno uređenje sanitarnih čvorova.

-Prvi komentari su odlični. Tek smo započeli s uređenjem. Imamo još puno posla i planova- otkrio nam je direktor Gradskih objekata Vrbovec Marko Belošević.

Dobar glas od lani pročuo se tako da će odmaralište ovog ljeta biti puno do kraja osmog mjeseca.

-Imat ćemo oko 6 500 noćenja. Ta brojka je već sada veća nego lani što nas raduje, ali i obvezuje da budemo još bolji i profesionalniji- istaknuo je Belošević.

I ove godine u Nerezine dolaze školarci iz Vrbovca, Dubrave, Farkaševca, Rakovca i Preseke, a ove im se godine priključuju i vršnjaci iz Gradeca. U Nerezinama će biti i dvije grupe odbojkaškog kampa, folkloraši Zrinskog, vrbovečke mažoretkinje te limenjaci, a po prvi će se puta održati i škola hrvatskog jezika za djecu hrvatskog podrijetla iz Rumunjske. Također, u Nerezinama će boraviti građani, koji su odlučili uplatiti ljetovanje u ovom popularnom i omiljenom vrbovečkom odmaralištu.