Posjeti spar.hr

FOTO: Uspjeh prvog dijela Ljetnog kampa Hawk City

U Jastrebarskom je s uspjehom održan prvi dio Ljetnog kampa Hawk City u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe, koji ovakav vid druženja i zabave za najmlađe provode treću godinu za redom

U Jastrebarskom je s uspjehom održan prvi dio Ljetnog kampa Hawk City u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe, koji ovakav vid druženja i zabave za najmlađe provode treću godinu za redom.

Ove godine prvi dio Kampa sastojao se od programa u jutarnjim, popodnevnim i večernjim satima, a mali “kamperi” bavili su se lutkarskim kazalištem, kreativnim pisanjem i čitanjem, crtanjem, scenskim pokretom i kazališnom koreografijom. Polaznici Kampa od 4 do 19 godina postali su prava ekipa i prijatelji, a ni visoke temperature nisu ih spriječile da uživaju u veselim pustolovinama koje su se održavale u jaskanskoj kazališnoj dvorani, perivoju dvorca Erdödy i sjedištu Kreativnog studija Zvrk.

Drugi dio kampa održat će se 6, 7. i 8. kolovoza, a mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do ponedjeljka, 5. kolovoza na mail [email protected]

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe će za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina na svježem zraku, tj. za sve koji će sudjelovati na Ljetnom kampu Hawk City, organizirati posebno druženje i projekciju filma krajem kolovoza, a već u drugom tjednu rujna počinju satovi glume Kazališta Škrabe, i to u posebnim grupama za predškolce, osnovnoškolce, srednjoškolce te starije glumice i glumce.