Gorica na Maksimiru traži iznenađenje

Nakon što su Goričani u prošlom kolu svladala Istru 1961 pred izabranicima trenera Sergeja Jakirovića nova je prepreka- gostovanje kod prvaka Dinama na Maksimiru

Prvenstvo Hrvatske ušlo je u samu završnicu. Do kraja su ostala još tri kola, nakon kojih će se znati koji će to klubovi na ljeto u Europu. Prvak Dinamo će u kvalifikacije za Ligu prvaka, dok se uz Rijeku koja je osigurala vizu za Europa ligu, traže još dva putnika. Za jedno od ta dva mjesta bori se i Gorica koja trenutno za Osijekom i Hajdukom kasni tri boda.

Nakon što su Goričani u prošlom kolu svladala Istru 1961 pred izabranicima trenera Sergeja Jakirovića nova je prepreka- gostovanje kod prvaka Dinama na Maksimiru sutra od 18 sati. Bit će to četvrti međusobni ogled zagrebačke i goričke momčadi ove sezone, a u prethodna tri pobjedu je odnosio Dinamo, dva je puta bilo 1-0, a u posljednjem okršaju 2-1.

-Moramo vjerovati i nadati se da možemo nešto napraviti. Bit će jako teško, ali vjerujemo da možemo izboriti pozitivan rezultat- najavio je susret gorički strateg Sergej Jakirović.

Susret na Maksimiru bit će 99 uzastopni među vratnicama za ove sezone sjajnog Kristijana Kahlinu, koji je jedan dio sezone proveo upravo u Maksimiru.

-Moramo vjerovati u pobjedu, kao i što smo vjerovali dok smo dolazili na Rujevicu, Gradski vrt ili Poljud. Bit će teško, ali to je utakmica kao i svaka druga- naglasio je Kahlina.

U susret na Maksimiru Gorica ulazi oslabljena za Čabraju i Musu koji su odrađuju kaznu zbog tri žuta kartona, dok se u sastav vraćaju Maloča, Suk i Čagalj.