Hrvatski reprezentativci okupili se uoči Adria Cupa

Još nas samo jedan dan dijeli od početka dugoočekivanog HEP Adria Cupa, dvodnevnog pripremnog turnira za ovogodišnje Socca Svjetsko prvenstvo u malom nogometu

Još nas samo jedan dan dijeli od početka dugoočekivanog HEP Adria Cupa, dvodnevnog pripremnog turnira za ovogodišnje Socca Svjetsko prvenstvo u malom nogometu. Hrvatski reprezentativci krenuli su s prvim treninzima, a izbornik Dino Kovač sastavio je roster od 15 igrača koji će imati prilike zaigrati na ovom prestižnom turniru.

-Još se nismo svi dobro upoznali, ali HEP Adria Cup bit će nam prva prilika da se okupimo i pripremimo za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Drago mi je da me izbornik Kovač ponovno pozvao. Probat ću opravdati njegovo povjerenje. Nadam se da će biti još mnogo okupljanja i treninga kao uvertira za Grčku- rekao je Marko Pavlović, jedan od reprezentativaca koji je već okusio nastup na Svjetskom prvenstvu.

-U Lisabonu je bilo fenomenalno. Organizacija je bila sjajna. Što se tiče naše reprezentacije, lani smo se okupili na brzinu pa nije bilo vremena za prave pripreme. Nadam se da će ove godine puno više igrača proći kroz selekciju i da ćemo ostvariti odličan rezultat na Kreti- kazao je Pavlović.

A novo ime u redovima hrvatske reprezentacije je Ernest Malarić, jedan od dvojice izabranih vratara koji će čuvati mrežu Hrvatske.

-Bilo je odlično na prvom okupljanju i mislim da će, što se tiče HEP Adria Cupa, sve proći dobro. Poznajem većinu igrača. Igrao sam s njima po raznim turnirima, a s izbornikom Kovačem sam par godina igrao i u 1. HMNL. Bilo bi mi drago otići i u Grčku, ali naravno, na izborniku je da odluči- skromno je pojasnio Malarić.

Podsjetimo, na HEP Adria Cupu uz hrvatsku reprezentaciju, nastupit će Slovačka, Belgija, kao i najbolji malonogometaši iz Križevaca, a sve utakmice odigrat će se u Nogometnom centru Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku.

RASPORED:
PETAK (03. SVIBNJA): 1. KOLO
20:00 Slovačka – Belgija
21:15 Hrvatska – Križevci

SUBOTA (04. SVIBNJA): 2. KOLO
12:00 Belgija – Hrvatska
13:15 Križevci – Slovačka

SUBOTA (04. SVIBNJA): 3. KOLO
18:45 Belgija – Križevci
20:00 Hrvatska – Slovačka