Josip Petković Fajnik predsjednik HDZ-a Općine Krašić

Josip Petković Fajnik dobio je 65,17 posto glasova, dok su za njegove zamjenike najveći broj glasova dobili Josip Špoljar i Josip Rajaković

Općinska organizacija HDZ-a Krašić danas je održala unutarstranačke izbore, na kojima se birao novi predsjednik te dva dopredsjednika.

Kandidati za predsjednika bili su Ines Matoš te aktualni načelnik Josip Petković Fajnik kojem je povjerenje ukazalo 65,17 posto članstva stranke, čime je postao novim predsjednikom općinske organizacije HDZ-a. Za dva dopredsjednika izabrani su zamjenik općinskog načelnika Josip Špoljar i Josip Rajaković.

-Izbori su prošli u duhu demokracije u kojem nije bilo nikakvih opstrukcija. Zahvala svima koji su izašli- o izborima će novoizabrani predsjednik Josip Petković Fajnik, koji se nada kako će svi zajedno pridonijeti stvaranju bolje i jače stranke, ali i općine.

-Hvala vam na ukazanom povjerenju. Pred nama je vrijeme u kojem moramo ojačati i ujediniti stranku kako bi zajedničkim snagama nastavili radi za bolju i prosperitetniju Općinu, kao i za cjelokupnu našu zajednicu- istaknuo je Petković Fajnik.