fbpx

Srijeda, 04 Srpanj 2018 07:23

Gradečki vatrogasci pokazali svoju spretnost

Napisao/la Redakcija
Gradečki vatrogasci pokazali svoju spretnost Općina Gradec

Vatrogasna zajednica Općine Gradec uz organizaciju DVD-a Gradec organizirala je općinsko vatrogasno natjecanje koje je bilo izlučno natjecanje za odlazak na županijsko natjecanje. Natjecanje djece organizirano je na prostorima Osnovne škole Gradec, dok je natjecanje seniora održano na igralištu Nogometnog kluba Sloboda.

Predstavnici Općine Gradec na županijskom natjecanju u kategoriji djece bit će DVD Haganj kod djevojčica, te DVD Repinec, DVD Tučenik i DVD Haganj kod dječaka. Ženska A ekipa DVD Haganj također je izborila županijsko natjecanje, dok su u muškoj konkurenciji taj plasman ostvarili DVD Tučenik, DVD Veliki Brezove, DVD Repinec te DVD Gradec.

U muškoj B kategoriji prva tri mjesta, a samim time i plasman na županijsko natjecanje ostvarili su vatrogasci Hagnja, Pokasina i Repinca.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti