LOVNI URED DUGO SELO NAJBOLJI U ŽUPANIJI – Mario Genzić obranio pojedinačni naslov

Genzić je bio neprikosnoven u pojedinačnoj konkurenciji gdje je imao 48 od 50 pogodaka

Na streljani u Gradecu jučer je održano prvenstvo Lovačkog saveza Zagrebačke županije u lovnom streljaštvu. Šest lovnih ureda sa šest strijelaca (ukupno je nastupilo 36 strijelaca) borilo se za naslov najboljih te odlazak na državnu završnicu koja će se početkom rujna.

Neprikosnoven u pojedinačnoj konkurenciji bio je Mario Genzić, inače član Lovačkog društva Fazan Svibje, koji je ukupno imao 48 pogodaka. U parkuru je pogodio 23 mete, dok je u lovačkom trapu bio nepogrešiv pogodivši svih 25 „glinenjaka“. Ovime je Genzić obranio naslov osvoje prošle godine, ali i uvelike pripomogao u osvajanju ekipnog naslova za Lovni ured Dugo Selo, ispred kojeg su među šest najboljih bili Dubravko Štikavac koji je zauzeo treće mjesto, dok je Stjepan Kirin bio šesti.

-Iskreno, cilj je bio da pokušam obraniti naslov. Uspio sam u tome, a posebno me raduje što smo i ekipno bili najbolji. Ne pamtim kada je naš Lovni ured bio najbolji. To je uspjeh svih nas- rekao nam je Mario Genzić.

Uz njega te Dubravka Štikavca i Stjepana Kirina koji će također nastupiti na državnom natjecanju pobjedničku ekipu još su činili Igor Klarić, Željko Bertak te načelnik Općine Rugvica Mato Čičak.