Luka Martinek najbolji sportaš Dugog Sela: Ova nagrada predstavlja veliko zadovoljstvo

Kao i Mara Budić, i stolnotenisač Luka Martinek po treći je puta proglašen najboljim sportašem Dugog Sela. U godini za nama Luka je bio najbolji igrač STŠK Dugo Selo, dok je u konkurenciji Superlige bio četvrti najuspješniji igrač. Drugu godinu za redom postao je dvostrukim prvakom Hrvatske do 21 godine, a tijekom godine osvojio je i seniorski Masters, kao i memorijal Antuna Tove Stipančića.

-Nadam se da će ovo potrajati što duže, jer svake godine iz nova lijepo je osvojiti ovu nagradu. To je pokazatelj da trud nije uzaludan, te da se isplati trenirati, tako da mi ova nagrada svake godine predstavlja veliko zadovoljstvo- kazao je najbolji dugoselski sportaš Luka Martinek, koji se nada kako će ove godine uspjeti dohvatiti i doigravanje s klubom.

-Cijela ekipa igra jako dobro. U dobrom smo treningu i vjerujem da će to potrajati do kraja kako bismo osigurali play off- otkrio nam je Martinek, koji se nada kako će ove godine upasti i u reprezentaciju koju očekuje Europsko prvenstvo.

Trenutno su na dobrom putu, jer nakon trinaest odigranih kola Dugo Selo drži četvrtu poziciju koja vodi u doigravanje za prvaka države.