MARKO MAGDIĆ ČLANOVIMA VIJEĆA MJESNIH ODBORA – Budite aktivni

Načelnik Marko Magdić održao je sastanak s predstavnicima Vijeća Mjesnih odbora

Nakon što su u svibnju provedeni izbori, a u lipnju održane konstituirajuće sjednice Vijeća Mjesnih odbora Općine Križ te su izabrani predsjednici istih u svakom pojedinom mjesnom odboru, osim Širinca, čiji se članovi nisu odazvali pozivu za konstituiranje, općinski načelnik Marko Magdić okupio je nove članove Vijeća mjesnih odbora.

Cilj sastanka bio je upoznavanje s novim članovima Vijeća mjesnih odbora te jednako tako razmatranje tema i djelokruga njihovog rada u želji da se novim članovima približi funkcioniranje mjesne samouprave i same lokalne jedinice. Kako je istaknuo načelnik, kandidiranjem za članove vijeća mjesnih odbora svatko je preuzeo određenu dužnost i odgovornost, a sada je cilj da zajednički kroz kvalitetnu komunikaciju s Općinom ostvare napredak i boljitak u svakom mjesnom odboru.

-Moja je želja da Vijeća mjesnih odbora budu kanal kojim najvažnije potrebe mještana i problemi dolaze do nas u Općini te se rješavaju u skladu s mogućnostima. Za to je važno kvalitetno planiranje sukladno proračunu kao temeljnom dokumentu koji određuje kako i za što će se trošiti novac- istaknuo je Magdić te pozvao sve članove Vijeća mjesnih odbora da ukazuju na probleme.

-Budite aktivni i predlažite projekte kod planiranja proračuna, a koji će se zatim zajednički rješavati i realizirati na dobrobit svih naših građana- poručio je za kraj načelnik Marko Magdić.