Marko Magdić pristupio Stranci rada i solidarnosti

Načelnik Općine Križ i dosadašnji član Laburista, Marko Magdić zajedno s vijećnicima i ostalim članovima pristupio je Stranci rada i solidarnosti. Službeno predstavljanje održano je jučer u Općinskoj vijećnici u Križu. Ovim činom BM 365- Stranka rada i solidarnosti dobila je prvog čelnog čovjeka u nekoj od jedinica Zagrebačke županije.

-Nakon dugo vremena vaganja i promišljanja sa svojim timom ljudi ovdje u Križu došlo je vrijeme da se i mi transferiramo. Zajedničkom odlukom došli smo do zaključka da je Stranka rada i solidarnosti u ovom trenutku najbolja opcija za nas. I dalje smo radišni, no sada smo malo više solidarni. Iskreno se nadam da ćemo zajedničkim naporima ostvariti sve ono što smo si zacrtali- kazao je načelnik Općine Križ Marko Magdić.

Zadovoljstvo rastom stanke na području Zagrebačke županije izrazio je i predsjednik stranke i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

-Dugo smo promišljali o ovome, no bili smo strpljivi, mudri i razboriti. To je urodilo time da smo sada zajedno.Hvala vam što dijelimo isti svjetonazor. Vi niste napravili ništa nego što i ja kada sam vidio da u SDP-u neke stvari ne štimaju. Osnivanje stranke s današnjim danom pokazuje se da sam bio u pravu. Vjerujem kako ćemo Križ približiti Zagrebu, a Zagreb Križu- istaknuo je Bandić.

Na čelu općinske organizacije BM 365- Stranke rada i solidarnosti je Stevo Turčinović, koji je tek kratko poručio „idemo delat“.