Mirela Videc i dalje na čelu Udruge žena Općine Dubrava

Udruga žena Općine Dubrava, održala je sinoć izbornu Skupštinu. Članice udruge jednoglasno su odlučile da ih i dalje nastavi voditi dosadašnja ekipa, pa je tako za predsjednicu ponovo izabrana Mirela Videc, za potpredsjednicu Marijana Marković i za tajnicu Ivana Dragija.

Udruga osobitu pažnju posvećuje detaljima, pa su članice same uredile i dekorirale salu modernim detaljima s daškom starina i u bojama udruge. Svaka članica dobila je prigodni poklon kao znak zahvale za uloženi trud, rad i vrijeme posvećeno udruzi , a ove godine to su bile platnene vrećice s logom udruge i zahvalnice koje su članice radile same od dizajna do tiska. Udruga je tijekom 2018. godine bila najaktivnija do sada u svom četverogodišnjem postojanju. Sudjelovala je na svim manifestacijama na području općine Dubrava,te na regionalnim manifestacijama; Kaj su jeli naši stari, Stara jela z Dugog Sela, Kriški oblizeki, organizirala izlete, posjete kazalištu i radionice izrade božićnih dekoracija.

U udrugu se možete uključiti putem online pristupnice preko njihove web stranice te preko društvenih mreža ili maila ([email protected]).