Mladost u petak dočekuje crnogorskog prvaka Jadran Herceg Novi

Mladost je vratila vrhunski vaterpolo u Zagreb. Žapci ove sezone i dalje ne znaju za poraz, a idući izazov ispred njih je utakmica s Jadran Herceg Novim. Utakmica četvrtog kola Regionalne vaterpolo lige igra se u petak, 9. studenog na bazenu Mladost s početkom u 20,15 sati.

-Jadran je vrlo ozbiljan protivnik već dulji niz godina i u vrhu je Regionalne lige. Izuzetno disciplinirana i dobro vođena ekipa. Karakteristika im je vrlo dobar, čak i odličan kontra napad šest na pet, jedan od najboljih u Europi, a imaju i vrlo čvrstu obranu. Nadam se da ćemo uspjeti zaustaviti njihovu kontru i mišljenja sam da uz ovaj uzlet koji trenutno imamo možemo nastaviti i dalje dobrim putem te se nadam pobjedi- izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je trenutno vodeća momčad Regionalne vaterpolo lige s devet bodova. Tribine ispunjene do posljednjeg mjesta vodile su Mladost do pobjede protiv Spandaua u Ligi prvaka prošlog tjedna. Među strijelce te utakmice upisao se i Ivan Buljubašić koji je dugo izbivao zbog ozljede.

-U goste nam dolazi Jadran iz Herceg Novoga, jedna standardno neugodna, organizirana, mlada, agresivna momčad koju vodi jako dobar trener. U pripremama smo i znamo što treba očekivati. Igramo na domaćem terenu i nadamo se sva tri boda– najavio je Ivan Buljubašić. 

Nakon Jadran Herceg Novog, iduća utakmica za Žapce je gostovanje kod splitskog Jadrana 17. studenog.