MNK Dubrava Deer nova zvijezda na sportskom nebu

Skupina entuzijasta koja već niz godina aktivno igra malonogometne turnire odlučila je otići korak dalje te je osnovala malonogometni klub, čime je sportska obitelj u Dubravi dobila novog člana

Skupina entuzijasta koja već niz godina aktivno igra malonogometne turnire odlučila je otići korak dalje te je osnovala malonogometni klub, čime je sportska obitelj u Dubravi dobila novog člana.

-Ovo je bio logičan slijed stvari, budući da već tri godine igramo Malonogometnu Kik ligu te turnire u našem okruženju. Želja nam je bila podići sve na jednu višu razinu pa smo u ovim teškim vremenima, kada se klubovi gase mi odlučili osnovati klub- započeo je razgovor inicijator cijele ove priče Antonio Badrov.

Ideja je pala na plodno tlo te je osnivačka Skupština kluba održana u veljači. Nije se ostalo samo na tome, već se krenulo s daljnjim aktivnostima radi kojih su i osnovani.

-Želja nam je okupiti što više domaćih igrača kako bi se svi malo družili. Trenutno nas osim iz Dubrave, ima iz Zagreba i susjednih nam mjesta. Dobra smo klapa, a nismo loši ni na terenu- priča nam Badrov, koji je zajedno s ostatkom ekipe zaslužan i za prvi klupski uspjeh.

Naime, MNK Dubrava Deer na TEŽ malonogometnoj ligi koja okuplja zagrebačke kvartove osvojila je drugo mjesto. Ljetni mjeseci koji su pred njima bit će iskorišteni za sudjelovanje na turnirima, na kojima su Dubravci drago viđeni gosti. Sve to bit će im dobra priprema za skorašnju sezonu u kojoj će klub premijerno zaigrati na Malonogometnoj ligi na Velesajmu, a ponovno će biti i dio Kik malonogometne lige, koja okuplja niz eminentnih momčadi.