Mostarlić i Lonja opet misle ozbiljno

Već pet dana nogometaši Lonje nalaze se u trenažnom procesu

Već pet dana nogometaši Lonje nalaze se u trenažnom procesu. Prvoj prozivci trenera Igora Mostarlića odazvalo se 17 igrača, dok je njih osam opravdano izostalo zbog korištenja godišnjih odmora.

Pred igrače su postavljeni visoki ciljevi i očekivanja, pa je tako predsjednik Maksimović zatražio maksimalan odaziv na treninge i veliko zalaganje cijele skupine, a trener Mostarlić najavio mukotrpan rad nakon kojeg želi ubirati plodove i gledati Lonju kako pobjeđuje, jer kako kaže i sam je bio pobjednik. Po prvim utiscima izgleda da će tako i biti, bez obzira na poraz u prvoj pripremnoj utakmici.

Naime, protekle subote Lonjičaki su gostovali u Lomnici kod bolje rangiranog istoimenog suparnika koji ih je porazio s 2:1. U tom susretu trener Mostarlić nije mogao računati na Ivoša, Skupnjaka, Fluku, Vidovića, Pavlića, Solarića, braću Forgač, Čovića te Postružina.

Ono na što su u klubu itekako ponosni su nastupi 15-godišnjeg poletarca Mateja Dokuša te 16-godišnjeg povratnika Karla Severca, povratnika nakon teške ozljede koljena i operacije Josipa Pavića i Tonija Srdarevića, koji se vratio nogometu nakon nekoliko godina neigranja.