Na fontanama traju pripreme za koncert Miroslava Škore

U tijeku su pripreme za koncert Miroslava Škore u povodu Dana grada Zagreba i Dana branitelja grada Zagreba na fontanama kod Sveučilišne poljane

U tijeku su pripreme za koncert Miroslava Škore u povodu Dana grada Zagreba i Dana branitelja grada Zagreba na fontanama kod Sveučilišne poljane. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima i Miroslav Škoro obišli su lokaciju gdje će se uoči Dana grada, u četvrtak, 30. svibnja na Dana branitelja grada Zagreba održati veliki koncert.

-Zahvalan sam što imamo mogućnost na ovakav način odati počast braniteljima i gradu, ali i obilježiti 30. obljetnicu nastanka pjesme koja je oda hrvatskoj slobodi i žrtvi Slavonije. S Gradskom uredom za kulturu i Škorom – velikim kantautorom i pjevačem vam pripremamo nezaboravan doživljaj- naglasio je zagrebački gradonačelnik.

Nastupit će 1000 tamburaša koji dolaze iz cijele Hrvatske, Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem Alana Bjelinskog te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

-Bit će to presjek jedne glazbene karijere i trenutak da svim posjetiteljima otpjevam neke od najvećih hitova u ovako velikom aranžmanu- otkrio je Škoro.

Bude li padala kiša, koncert će se održati u Košarkaškome centru Dražen Petrović.