Posjeti spar.hr

Naftaš Ivanić do vrha napunio mrežu Hajduka

Treću pobjedu u pripremama Naftaš Ivanić je ostvario protiv Hajduka iz Hercegovca, koji je na Zelenjaku poražen s 11:0

Nogometaši Naftaš Ivanića nastavili su s dobrim igrama u pripremnom periodu. U jučer odigranom trećem susretu, Ivanićani su na Zelenjaku bili itekako raspoloženi u susretu protiv Hajduka iz Hercegovca, kojeg su porazili s 11:0.

Od početka utakmice domaći su igrači nametnuli žestoki tempo kojeg su gosti mogli teško pratiti. Simultanku s obranom gostiju igrao je Josip Miličević koji u prvom poluvremenu postigao četiri zgoditka. Uz njega u strijelce su se u prvih 45. minuta upisali Joveš i Sabolić.

Iako je domaći trener na poluvremenu napravio brojne izmjene, u igri se to nije osjetilo, jer su i igrači s klupe nastavili u istom ritmu. Do kraja su još zabijali Sabolić, Ivanković, Vranek( povratnik nakon teške ozljede), Ptičar i Šimunović, kojem je ovo prvi gol u seniorskoj karijeri.
-Snaga ovogodišnjeg Naftaša je veliki izbor igrača i to igrača koji su potekli iz naše škole nogometa. Zbog ozljeda u ovom susretu nismo mogli računati na ozlijeđene Ivana Miličevića, kapetana Marasa, Hadaša, Majića, Radoša i Opačka. Kad se svi oporave trener Blažević imat će slatke brige oko izbora igrača- poručio je sportski direktor Naftaš Ivanića, Stipo Šimunović.