FOTO: NK Dubrava s uspjehom organizirala prvi Kup Dubrave za limače

Dječji osmjeh i igra tijekom cijelog jučerašnjeg dana širili su se školskom športskom dvoranom u Dubravi, gdje je istoimeni nogometni klub organizirao prvo izdanje Kupa Dubrave za limače. Uigrana ekipa oko predsjednika Krunoslava Horvata odradila je besprijekorno posao, a zadovoljni su bili i sudionici, jer nitko od mladih nogometaša svojim kućama nije otišao razočaran. Za svakog sudionika bile su osigurane učesničke medalje, dok najbolje momčadi uz medalje nagrađene i peharima, a najbolji pojedinci statuama. Nagrade su im uručili predsjednik Krunoslav Horvat, zamjenik općinskog načelnika Ante Grizelj, te predsjednica Općinskog vijeća Kristina Gazec.

Prvo izdanje turnira okupilo je osam momčadi; uz domaćina NK Dubravu, zaigrali su i Križevci, Ban Jelačić, Tomislav Radnik, Lonja i Rakovec. Najuspješnijima na kraju su se pokazali nogometaši Križevaca koji su u dramatičnom finalu nakon izvođenja udaraca sa šest metara porazili Lonju. Treće mjesto pripalo je drugoj ekipi Križevaca, dok je Ban Jelačić iz Banova bio četvrti.

Najboljim igračem turnira proglašen je Karlo Berend (NK Križevci), najbolji strijelac bio je Emanuel Mikovčić (NK Lonja), dok je Ivan Svečnjak (NK Ban Jelačić) bio najbolji vratar.

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALA: NK Križevci 1 – NK Križevci 2 3:1, NK Ban Jelačić – NK Lonja 0:2
ZA TREĆE MJESTO: NK Križevci 2 – NK Ban Jelačić 1:0
FINALE: NK Križevci 1 – NK Lonja 1:1 (10:9- 6m)