Nogometno igralište u Velikoj Mlaki dobiva rasvjetu

Izgradnja reflektora na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici napreduje prema planu, te bi reflektorska svjetla trebala zasvijetliti u susretu protiv Hajduka, koji je na rasporedu 3. studenoga. Postolja za stupove izbetonirana su i njihovo postavljanje može se očekivati bude li sve išlo po planu ovih dana, čime bi radovi na postavljanju rasvjete trebali biti gotovi do 20. listopada. Tim činom, na Gradskom stadionu nakon više od trideset godina od njegove izgradnje moći će se pratiti utakmice i u večernjim terminima, a uskoro bi treninge pod svjetlima reflektora mogli imati i mladi nogometaši koji treniraju u Velikoj Mlaki.

-Kakva je mogućnost uvođenja rasvjete na nogometno igralište u Velikoj Mlaki, jer tamo djeca treniraju na igralištu koje nema rasvjetu, a rečeno je da bi rasvjeta koja je bila na igralištu na Radniku da bi se preselila tamo- upitao je vijećnik Željko Stanilović na prošlotjednom aktualnom satu Gradskog vijeća Grada Velike Gorice.

Gradonačelnik Dražen Barišić odgovorio je vijećniku kako je dobro informiran, te da će se dio rasvjete koji je bio na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona preseliti na igralište u Veliku Mlaku.

-Završetkom ovih radova tamo ćemo užurbanim tempom postaviti te stupove i spojiti reflektore. Htjeli bi, a tako i uvijek radimo da sva potrebna dokumentacija bude u tome roku pripremljena. Ono što vam ja mogu reći je da će do kraja ove godine i tamo zasvijetliti rasvjeta- odgovorio je gradonačelnik Barišić.