Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice Udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci.

-Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću- kazala je pročelnica Romana Galić.

-Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći- naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj.

Ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna Jelena Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama.

-Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika- rekla je časna Lončar.