Otvoren nadograđeni prostor Dječjeg vrtića Jabuka

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu dvoje mališana otvorio je nadograđeni prostor Dječjeg vrtića Jabuka u Trnavi, u kojem se nalaze četiri dnevna boravka, prostor za logopeda, soba za odgajatelje i prateći sadržaji. Zahvalivši svima koji su svojim zalaganjem i trudom omogućili djeci jasličke i predškolske dobi bolje uvjete u ovom vrtiću, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je jedna od glavnih zadaća Grada upravo ulaganje u odgoj i obrazovanje djece i mladih.

-U našem novom prostoru na 500- tinjak kvadrata smjestili smo 105-ero djece u dvije jasličke i dvije vrtićke grupe, te smatram da možemo reći da je to sada vrtić po mjeri djeteta, roditelja i odgajatelja- naglasila je ravnateljica Ljiljana Petrinec.

Inicijativa za nadogradnju krenula je u suradnji s Mjesnim odborom odnosno Vijećem Gradske Donja Dubrava i sami radovi trajali su oko 10 mjeseci.

-Osim što imamo prekrasan prostor sa svim potrebnim edukativnim sredstvima, također imamo i veliki park za djecu u kojem mogu bezbrižno i sigurno provoditi vrijeme- kazala je ravnateljica Petrinec.