Patrik Čauš i Ana Filipović najbolji u sportu Ivanić- Grada

Gradska zajednica športskih udruga Ivanić- Grad proglasila je sinoć u Sportskoj dvorani Žeravinec najbolje u sportu za 2017. godinu. Nagrade dobitnicima uručili su predsjednik Gradske zajednice športskih udruga Darko Kljak, te zamjenici gradonačelnika Željko Posilović i Tomislav Cuvaj.

Najboljim sportašem Ivanić- Grada proglašen je Patrik Čauš iz Kickboxing kluba Ivanić, dok je najbolja sportašica njegova kolegica Ana Filipović, koja je ovu laskavu titulu osvojila po peti puta u nizu. Za najbolju ekipu izabran je Ženski rukometni klub Ivanić koji je ujedno i najbolji klub za 2017. godinu, dok su kadeti Karate kluba Mladost najbolja momčad. Najboljim trenerom proglašen je Igor Abramović.

Nagrade su uručene i mladeži, ali i najboljim sportašima osnovnih i srednjih škola, kao i sportskim djelatnicima za 5, 10 i 15 godina rada u sportu. Također, Gradska zajednica športskih udruga dodijelila je i posebna priznanja Odbojkaškom klubu Ivanić za 20 godina neprekinutog rada, te Kuglačkom klubu Zanatlija za 60 godina rada.

Za zabavni dio programa pobrinuli su se članovi Tvornice smijeha i Plesne udruge Magi, dok je svoje borilačke vještine prezentirala mladež Aikido kluba Ivanić.

A sve to možete vidjeti i u našoj FOTOGALERIJI.