Pogledajte letak

Patrik Klančir učenik generacije u Osnovnoj školi Jakovlje

Općinsko vodstvo prigodnim je poklonom nagradilo učenika generacije, koji je sve razrede osnovne škole završio odličnim uspjehom

Uoči početka nove školske godine, bivšem učeniku Osnovne škole Jakovlje, Patriku Klančiru, koji je proglašen učenikom generacije u prostorijama Općine uručena je prigodna nagrada.

Iskrene čestitke na postignutim rezultatima u učenju, aktivnom uključivanju u različite školske kao i izvanškolske aktivnosti, upućene su mu od strane općinske načelnice Sanje Borovec, zamjenika općinske načelnice Marija Hlada i predsjednika Općinskog vijeća Marijana Capeka.

Inače, Patrik Klančir uspješan je i vrijedan učenik koji je kroz svoje obavezno osmogodišnje školovanje sve razrede završio s odličnim uspjehom. Uz redovni program pokazao je velik interes za geografiju i pisanje poezije – literarna sekcija u čemu je bio veoma uspješan u Županijskim smotrama i natjecanjima. Od malena voli i njeguje sport, a najviše interesa i talenta pokazao je u nogometu. Danas igra za pionire zagrebačkog Dinama, a dio je i reprezentativne selekcije igrača rođenih 2004. godine.