Posjetite Dane meda u Jastrebarskom

U organizaciji Pčelarskog društva Lipa, u Jastrebarskom su započeli 14. Dani meda. Na velikoj prodajnoj izložbi koja će trajati deset dana građani mogu pronaći proizvode domaćih pčelara po pristupačnim cijenama. Za razliku od prošle, ove godine svoj med i proizvode od meda izložilo je više članova jaskanske pčelarske udruge. Razlog tome je konačno jedna bolja medna godina.

-Jaskanski su pčelari i ove godine dokazali kvalitetu svojega meda osvojivši brojna visoka priznanja na ocjenjivanju meda Zagrebačke županije- naglasio je tajnik Pčelarskog društva Lipa Krešimir Radelja i zahvalio Ministarstvu poljoprivrede, Zagrebačkoj županiji i Gradu Jastrebarskom na potpori u njihovom radu.

U ime pokrovitelja izložbe pčelare su pozdravili zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar, i zamjenica župana Zagrebačke županije, Nadica Žužak, istaknuvši kako će se pčelarima od strane Grada i Županije i nadalje pomagati.

Prodajnu izložbu jaskanskih pčelara možete posjetiti svakoga dana do 10. prosinca, od 10 do 18 sati na Trgu Alojzija Stepinca.