Približava se završnica Drvenkarova memorijala u Vrbovcu

Jubilarno četrdeseto izdanje malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar koji je krajem prošle godine startao u Vrbovcu približava se svome kraju. U vikendu za nama odigrane su posljednje utakmice po skupinama, dok je jučer krenula nokaut faza.

U susretima osmine finala seniorskog turnira igrali su; Surla-Lavovi ponora 6:1, Pub Cubismo-Hotel Sport 2:1, Srećko tours-Taxi Bračić 4:1, MNK Sasina-Favela 3:2, CB Mozart Zagreb-Monte Carlo 8:2, CB Roko-MNK Calcio 4:1, Domaja-Centroplinomont Keraterm 3:2 nakon udaraca sa sedam metara i Pimont-TYD system 2:0, dok su u četvrtfinalu veterana igrali; CB Donitej-CB TT 4:3 nakon udaraca sa sedam metara, AP Prelog-Kurbla 3:4 nakon udaraca sa sedam metara, Kuzma boys-Pacijenti 3:5, CB Mozart Videomix-Vrbovčanka 6:1.

U četvrtfinalnim susretima koji su na rasporedu u petak od 18 sati igraju; Surla-Srećko Tours, Pimont-Pub Cubismo, Domaja-MNK Sasina i CB Roko-CB Mozart, dok se u polufinalnim utakmicama veterana koje su na rasporedu u subotu od 13 sati sastaju; Kurbla–CB Mozart Videomix i CB Donitej–Pacijenti.