Prijem za učenike i učenice nominirane za Nagradu Luka Ritz

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić, organizirao je danas u Staroj gradskoj vijećnici, prijam za sve učenice i učenike sudionike natječaja za dodjelu Nagrade Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost. Susret je organiziran u povodu Međunarodnog dana tolerancije koji se obilježava 16. studenoga te dodjele Nagrade Luka Ritz, a kao znak uvažavanja svih učenika koji svojim svakodnevnim radom i trudom pridonose razvoju tolerancije u društvu.

–Često nas u životu okupiraju razne brige i čovjek zaboravi koliko znače mala djela pažnje. Neka vam ovaj današnji skromni prijam ostane u lijepom sjećanju, da nikada ne zaboravite zbog čega su vas vaši bližnji prijavili za Nagradu Luka Ritz. Nemojte zaboraviti da je sve dobro krenulo vašim pomaganjem u najbližoj okolini, vašim zalaganjem za svog prijatelja, zajednicu i društvo u cijelosti– rekao je učenicima predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić.

Uz predsjednika Gradske skupštine Andriju Mikulića prijamu su nazočili i članovi Odbora za javna priznanja Gradske skupštine Grada Zagreba Dubravka Brezak Stamać, Mladenka Pašalić-Patarčec i Renato Petek, kao i Ana Stavljenić Rukavina, izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje i Mirjana Lichtner Kristić, tajnica Gradske skupštine Grada Zagreba.