Proglašeni najbolji u sportu Svete Nedelje- laureati Karlo Lacković i Lucija Ljubej

U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka održana je dodjela nagrada i priznanja najboljim sportašima za 2018. godinu prema izboru Sportske zajednice Svete Nedelje. Uz nagrade najboljim sportašima, priznanja su dodijeljena i sportskim kolektivima te zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za iznimna sportska ostvarenja, stručni rad i za osobite zasluge pojedincima i kolektivima koji su pridonijeli sportskom ugledu Grada Svete Nedelje tijekom 2018. godine.

Karlo Lacković i Lucija Ljubej proglašeni su najboljim sportašima Svete Nedelje za 2018. godinu. Najbolja ženska ekipa su seniorke MNK MC Plus, a najboljom muškom ekipom proglašeno je ekipa Športsko ribolovnog društva Sloga Orešje. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je AKK Sveta Nedelja, dok je za životno djelo nagrađen Dragutin Stojanović.

Predsjednik Sportske zajednice Zoran Žitković, podsjetio je da je ovo 23. godina kako Sveta Nedelja dodjeljuje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim kolektivima sa svoga područja, a čestitke svim sportašima, kao i onima koji su uključeni u sport te doprinose razvoju cjelokupnog sporta uputio je i gradonačelnik Dario Zurovec.