Puštanjem balona poslana poruka podrške za oboljele od bolesti štitnjače

Događanje koje je organizirala Hrvatska udruga za bolesti štitnjače nastala je u okviru humanitarno kulturološkog projekta "Svjetlo želja"

Puštanjem svjetlećih balona na Sveučilišnoj livadi, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, u okviru humanitarno kulturološkog projekta “Svjetlo želja”, Hrvatska udruga za bolesti štitnjače poslala je poruku podrške za sve oboljele od bolesti štitnjače.

– Hvala vam u ime svih nas oboljelih što ste nas došli podržati. Divno je u vrijeme Adventa vidjeti da imate podršku od svojih građana. Ovom prigodom se zahvaljujem gradonačelniku Bandiću na kontinuiranoj podršci nama oboljelima, rekla je predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače Verica Mešić.

Akciju je sa svojim suradnicima podržao i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

– Hvala vam što ste se okupili u velikom broju jer je “Svjetlo želja” manifestacija kojom se okupljanjem prijatelja, obitelji oboljelih i svih ljudi dobre volje daje ne samo potpora mnogobrojnim oboljelima od bolesti štitnjače, nego se i podiže svijest javnosti o poremećajima štitne žlijezde, jedne od najučestalijih bolesti u svijetu, istaknuo je gradonačelnik Bandić.