Sloga (K) najugodnije iznenađenje Jedinstvene županijske lige

Iako novaci u Jedinstvenoj županijskoj ligi, nogometaši Sloge predstavili su se u jako dobrom svjetlu u povratničkoj sezoni u višem rangu. Nakon jesenske dionice prvenstva momčad zauzima visoku treću poziciju s 32 osvojena boda. Za kraj jeseni na Sportskom parku u Križu, Sloga je zgodicima Lovre Kriveca, Maksa Slunjskog i Gorana Kormana s 3:0 svladala kerestinečki TOP čime je polusezona okončana na najbolji mogući način.

-Bila je to jednosmjerna ulica od samog početka, bez obzira na to što nam je nedostajalo nekoliko igrača. Dobro smo ušli u utakmicu te smo ju odradili kakao treba- kaže nam trener Sloge, Dražen Jambrečina.

Vodeći Lukavec od Sloge ima pet bodova više, dok Dinamo (J) koji je na drugoj poziciji ima tek bod prednosti pred sastavom iz Križa.

-Trebalo nam je više vremena da se kompletiramo. Kada smo to uspjeli rezultati su došli. Imamo 32 boda. Uvijek može i bolje, no ja sam zadovoljan- istaknuo je Jambrečina.

Momčad će na okupu ostati još ovaj tjedan, jer u planu je za vikend odigravanje prijateljske utakmice protiv jednog od klubova iz Hrvatskog zagorja, čime bi se i službeno spustio zastor an jednu od uspješnijih sezona kriškog nogometa, u kojoj je Sloga osvojila naslov prvaka Prve županijske lige, te treće mjesto na polusezoni Jedinstvene županijske lige.