Sloga najugodnije iznenađenje Jedinstvene županijske lige

Nakon četiri odigrana kola Jedinstvene županijske lige na vrhu poretka s 10 osvojenih bodova izdvojili su se Dinamo (J), Lukavec, Polet te povratnik u ligu, kriška Sloga. Nakon remija na otvaranju sezone protiv Stupnika, u naredna tri kola momčad trenera Dražena Jambrečine nanizala je tri pobjeda. Posljednju, protekle nedjelje u Rakovcu, gdje je s minimalnih 1:0 svladan istoimeni domaćin.

-Bili smo hendikepirani izostankom sedmorice igrača, ali momčad koja je nastupila odradila je posao na najbolji način. Utakmica je bila bez puno pravih prilika, a u većem dijelu utakmice mi smo dominirali. Odradili smo dobar posao i uzeli tri boda, protiv Rakovca koji je čvrsta i dobro posložena momčad, pogotovo neugodna na domaćem terenu. Što se tiče ova protekla četiri kola, zadovoljan sam pristupom igrača na utakmicama jer u svim utakmicama bili smo momčad koja je dominirala. Osvojili smo 10 bodova što je zadovoljavajuće jer smo novaci u ovoj ligi. Moram spomenuti da smo imali i dosta problema sa izostancima, što zbog posla i raznih obaveza igrača, ali momčad koja nastupa odradi dobro svoj posao- osvrnuo se na dosad četiri odigrana kola trener Jambrečina.

U međuvremenu momčad je dodatno osnažena angažiranjem mladog i poletnog Antonija Režabeka. Riječ je o igraču koji je do sada igrao za Dubravu Tim kabel, a prošao je školu nogometa u Lokomotivi i Zagrebu. Pravo nastupa ima već u subotu kada u Križ stiže za poziciju slabije rangirani Klas iz Mičevca.

-Što se tiče subotnje utakmice ne zanosimo se s ovim bodovima koje smo osvojili, već je shvaćamo kao još jednu prepreku našeg cilja, a to je plasman prema vrhu ljestvice. Moram opet naglasiti i pohvaliti naše navijače, vjerne Mungose koji su nam i ove sezone 12. igrač i prate nas svaku tekmu- zaključio je Jambrečina.

Utakmica u Sportskom parku u Križu igra se u subotu s početkom u 17 sati.