fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 15:56

BiH prvoligaš porazio Kurilovec

Napisao

Novu, četvrtu pripremnu utakmicu odradili su za vikend nogometaši Kurilovca koji su ovoga puta ugostili BiH prvoligaša iz Prijedora, Rudar koji ih je u Velikoj Gorici porazio s 2:1 u susretu koji je igran 2x60 minuta. Davidović i Sajak u posljednjim trenucima susreta bili su strijelci za Rudar, dok je strijelac izjednačujućeg zgoditka za Kurilovec bio Roginić.

Olako primljeni golovi gurnuli su Kurilovčane u poraz, no trener Perica Vidak zadovoljan je viđenim, jer usprkos velikim promjenama u igračkom kadru njegova momčad na terenu djeluje vrlo kompaktno, što ulijeva nadu i optimizam pred nastavak prvenstva, u koji momčad ulazi domaćom utakmicom protiv Novigrada.

Sljedeće subote kurilovečki trećeligaš će odigrati posljednje pripremne utakmice protiv Segeste i Lukavca. 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti