fbpx

Petak, 12 Listopad 2018 14:36

Donna Vekić i Borna Čorić u sigurnim rukama

Napisao/la Redakcija

U Zagrebu je sinoć otvorena Poliklinika Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i poznati sportaši koji se s povjerenjem dugi niz godina uspješno rehabilitiraju kod Velibora Viboha, vlasnika poliklinike, danas službenog fizioterapeuta hrvatske DAVIS Cup reprezentacije.

Velibor Viboh svojim znanjem specijalnih fizioterapijskih tehnika stečenim na brojnim usavršavanjima i Ida Kovač, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije svojom stručnošću ulijevaju povjerenje našim poznatim sportašima poput Donne Vekić, Borne Čorića, Ivana Dodiga, Ive Karlovića, a stručni tim fizioterapeuta putuje i na sportska natjecanja s braćom Sinković i Marinom Čilićem.

Uzvanici su se upoznali s nizom specijalnih tehnika, ali isprobali i LPG Huber dijagnostičko, rehabilitacijsko-sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije. Redovito vježbanje na ovoj spravi poboljšava funkciju cjelokupnog mišićno koštanog sustava te jača dubinske mišiće i učvršćuje kralježnicu što u konačnici poboljšava posturu. Vježbanje na Huberu je fizički, mentalni i tehnički trening u jednom u kojem uživa i Željko Krajan.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti