fbpx

Utorak, 12 Veljača 2019 19:14

Ivan Čović zamjena za Laurentiua Branescua na goričkim vratima

Napisao/la Redakcija

Novi igrač HNK Gorice postao je 28-godišnji vratar Ivan Čović, koji će pojačati konkurenciju na toj poziciji nakon odlaska Laurentiua Branescua u litavski Žalgiris. Čović je iskusni prvoligaški vratar, s upisana 102 nastupa u najviše rangu hrvatskog nogometa, a ima i iskustvo igranja u inozemstvu.

U mlađim dobnim kategorijama bio je član zagrebačkog Dinama i zaprešićkog Intera, za kojeg je nastupao i u seniorskoj konkurenciji. Četiri sezone nosio je dres Hrvatskog dragovoljca, zatim se vratio u Inter, a posljednjih godinu i pol proveo je u inozemstvu. Nakon grčkog Apollon Smyrnisa bio je i u rumunjskom klubu Sepsi Sf. Gheorghe, odakle je došao u Veliku Goricu.

Pravo nastupa za svoj novi klub Čović će imati od sljedećega kola HT Prve lige.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti