fbpx

Srijeda, 14 Studeni 2018 15:12

Zaprešićki šaranaši viceprvaci svijeta

Napisao/la Redakcija

Nakon što je hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Beogradu osvojila srebro u šaranskom ribolovu, gradonačelnik je primio predstavnike ŠRD Šaran kako bi im čestitao na tom uspjehu kojeg su izborili na čelu s kapetanom Željkom Nikićem.

Spomenuta ekipa najprije je ove godine, kada društvo slavi 60. rođendan, u naš grad donijela zlato i srebro s državnog prvenstva, a nakon toga su zaprešićki šaranaši, kao članovi hrvatske reprezentacije, postali viceprvaci svijeta na prvenstvu u Beogradu na kojem je sudjelovalo 27 država s tri kontinenta. Našoj je reprezentaciji nedostajalo samo 300 grama u težini šarana da postanu svjetskim prvacima.

Novu priliku za naslov svjetskog prvaka, naši će dečki imati već u veljači na prvenstvu koje će se održati u dalekoj Južnoafričkoj Republici.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti