Sportski novinari izabrali najbolje- Laureati Luka Modrić, Sandra Perković, nogometna i samostrel reprezentacija

67. puta za redom Sportske novosti su u tradicionalnom izboru u kojem su sudjelovali sportski novinari iz gotovo svih redakcija izabrali najbolje u sportu u 2018. godini. Bila je to kako se moglo čuti sjajna godina u kojoj su brojni sportaši i sportašice osvajali odličja na svim razinama natjecanja.

Najboljim sportašem proglašen je Luka Modrić, Sandra Perković po sedmi puta za redom najbolja je sportašica, dok su ekipna priznanja primili nogometna reprezentacija i reprezentacija Hrvatske u samostrelu u čijem sastavu su već tradicionalno i članice SD Dubrava 1094; Valentina Pereglin, Nikolina Krivanek i Sanja Komar.

-Velika je čast primiti svaku nagradu, a pogotovo ovu koju dodjeljuju novinari koji nas i prate- istaknula je Valentina Pereglin, s kojom se složila i Nikolina Krivanek.

-Veliko priznanje koje nam jako puno znači. To pokazuje da ljudi iz struke cijene naš rad i trud- zaključila je Nikolina Krivanek.

Posebna priznanja za postignuća u 2018. godini primili su; teniska reprezentacija, Martin i Valent Sinković, te Šime i Mihovil Fantela, dok je Trofej „fair play“ primio Marin Ranteš, pobjednik Svjetskog kupa u BMX free styleu. 

 

 

 

 

 Goran Stanzl/ PIXSELL