Posjeti spar.hr

FOTO: Startala uzbuđenja na Malonogometnoj ligi Vukomeričkih gorica

Gornji Hruševec, odnosno Hotnja bili su domaćini uvodnih kola Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, koja je ušla u svoju šesnaestu godinu održavanja

Gornji Hruševec, odnosno Hotnja bili su domaćini uvodnih kola Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, koja je ušla u svoju šesnaestu godinu održavanja. Naredna dva mjeseca bit će tako ispunjena malim nogometom po „bregima“, gdje neće nedostajati niti dobrog druženja, što je i glavni smisao ove lijepe sportske priče.

Uvod je prošao već uobičajeno; odigrane su uzbudljive utakmice, gledatelji su mogli uživati u dobrom nogometu, a nije izostao niti odaziv vjernih pratitelja. Jednom riječju događanje na Kravarščice u Gornjem Hruševcu gdje je put odveo i nas ispunilo je svoju svrhu.

-Na pripremljenost terena u Kravaščice nismo niti sumnjali, tata Brajko je to odradio maestralno, izdržao je bez problema sve pritiske i navale na njega. Lijepo je za vidjeti većinu ekipa kako se kvalitetno obnovila s opremom. Sad svi djeluju kao ozbiljne ekipe. Još da se tak i ponašaju- u svom osvrtu će na početak lige njezin voditelj i zaštitno lice Zlatko Petrac.

Pogledajte što smo mi zabilježili.