Stje – Ma Promet za parcelu u poduzetničkoj zoni Rugvica sjever izdvojila 9,5 milijuna kuna

Još jedan investitor dolazi u Rugvicu

Rugvica je svakim danom sve privlačnija za investitore koji na području ove općine zahvaljujući brojnim pogodnostima koje im se pružaju otvaraju svoje proizvodne pogone. Posljednji primjer kako je Rugvica mala općina za velike stvari, je dolazak Stje- Ma Promet u poduzetničku zonu Rugvica- sjever gdje su za kupnju parcele izdvojili 9,5 milijunu kuna.

Odluku o prodaji zemljišta na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća vijećnici su donijeli jednoglasnom odlukom.

-Drago mi je što je na naše područje došla jedna ovakva tvrtka. Nastavak je to stvaranja dobre poslovne priče koja nas čini uspješnima i prepoznatljivima- istaknuo je Mato Čičak, te se osvrnuo na inicijativu Siniše Kljajića, koji je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dugog Sela pozvao jedinice lokalne samouprave na suradnju.

-Ja sam otvoren za suradnju i svaki vid pomoći. Ako je potrebno Općina Rugvica može za tamošnju gradsku upravu organizirati prezentaciju na temu gospodarstva. Kroz to predavanje možemo ih upoznati s načinom privlačenja investitora, ali i komunikacijom s poduzetnicima, gdje smo i više nego uspješni. Naša su vrata otvorena- poručio je načelnik Čičak.