Svladali goste iz Njemačke i predstavili plan izgradnje dvorane s umjetnom travom

Nogometaši Lonje ugostili su sinoć na snijegom okovanom igralištu s umjetnom travom Gradskog stadiona u Vrbovcu goste iz Njemačke, Frankoniju Nürnberg. U premijernom međunarodnom susretu Lonjičani su slavili pobjedu od 3:1, a sva tri pogotka za Lonju postigao je Ivoš. 

-Posebno me raduje što je na klupi bilo čak 12 igrača, uz opravdani izostanak Kahline, Čavline i Oroza. Sad imam slatke brige oko sastavljanja momčadi- javio nam je trener Igor Maksimović.

Druženje s gostima iz Njemačke nastavljeno je nakon susreta u Lonjici, gdje je održana i izvještajna Skupština na kojoj je gostima iz Nürnberga dodijeljena i prigodna plaketa za trajnu uspomenu na gostovanje u Lonjici.

Sama Skupština protekla je u revijalnom tonu. Izvješća koja je podnio predsjednik Ivan Kralj jednoglasno su usvojena. Kao najvažnije smjernice djelovanja kluba za ovu godinu navedene su; održavanje kluba pri vrhu tablice Prve županijske lige, organizacija trećeg malonogometnog turnira Lonjica 2018. koji će se održati 15. i 16. lipnja, te organizacija zimskog malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar.

Kao najvažniji projekt navedena je izgradnja dvorane s umjetnom travom koja bi koristila svima u Lonjici i okolici. Najviše razloga za zadovoljstvo, dakako njezinom bi izgradnjom imale mlađe kategorije Lonje gdje je klupska želja okupiti što više djece. Upravo, zbog toga klub će raditi na ponovnom oformljavanju selekcija limača i prstića.